Sun Princess

Elhalasztották a Sun Princess üdülőhajó első útját

Két héttel a Sun Princess tervezett premierútja előtt a hajózási társaság vészleállást hajtott végre. Mivel az új giga üdülőhajó nem készült el időben, ezért lemondta nyitóútját. Az első utat február 8-ra tervezték barcelonai indulással.

A Sun Princess egyike azon látványos tengerjáró hajóknak, amelyek a tervek szerint idén először indulnak útnak  Az első utat február 8-ra tervezték Barcelonából.

Most az amerikai Princess Cruises tengerjáró társaság és a Fincantieri olasz hajógyár kölcsönösen megállapodott a Sun Princess szállításának elhalasztásáról. Az új épület a valaha épített legnagyobb hajó Olaszországban.

A késedelmes kézbesítés miatt a tíznapos premierutazást le kell mondani. A hajózási társaság még nem közölt új időpontot. A Princess Cruises közleménye szerint azonnal értesítjük azokat a vendégeket, akiket lefoglaltak a nyitóútra.

Az érintett utasok teljes visszatérítést kapnak a körút viteldíjából, valamint az előre megvásárolt további fedélzeti szolgáltatásokért. Emellett a körút árának 50 százalékát jóváírják, amit egy későbbi Princess-útra használhatnak fel.

A Sun Princess az amerikai hajózási társaság első LNG-meghajtású hajója és az új Sphere osztály első tagja. A három fedélzetre épített szabadtéri terület 4300 utast vár a fedélzeten.