AJÁNLATOK 2024

CSODÁS HELYEK  AMIKET LÁTNOD KELL MINDENKÉPPEN

Kedves Barátaim!

Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani olyan csodás helyeket,amiket szerintem mindenképpen látnotok kell ha utazni vágytok 2024-ben!

Szállás Foglalás

MÁLTA

VALLETTA

Nincs még egy főváros a világon ahol ilyen kisterületen ennyi látnivalót találunk ,mint Málta fővárosában Valletta-ban.

Olvass tovább...

OLASZORSZÁG

GARDA-TÓ ÉS A TÖBBIEK

A Garda-tó (Lago di Garda) Olaszország legnagyobb tava. A tó vize kifejezetten tiszta, és rendkívül mély: legmélyebb pontján 346 méter, átlagos mélysége 65 m.

Olvass tovább....

FRANCIAORSZÁG

MONT SAINT MICHEL

A Mont-Saint-Michel a Couesnon folyócska torkolatában, a La Manchecsatorna árapálysíkságából kiemelkedő 78 méter magas gránitszikla alkotta sziget, pontosan 1 km-re Franciaország normandiai partjaitól.

Olvass tovább...

AJÁNLATOK 2024


NÉMETORSZÁG

NEUSCHWANSTEIN KASTÉLY 

A Neuschwanstein kastély az egyik legismertebb vár Európában. A világhírű épület Németország egyik leglátogatottabb látnivalója. Nem meglepő, hogy impozáns megjelenése, karcsú tornyai és kék teteje még Walt Disney-t is lenyűgözte – aki erről mintázott több híres Disney kastélyt

Olvass tovább...

ÍRORSZÁG

AZ ÓRIÁS ÚTJA

Az óriás útja (angolul: Giant’s Causeway) egy vulkáni tevékenység eredményeként létrejött, körülbelül 40 000 bazaltoszlopból álló terület, Észak-Írországban, Antrim megye atlanti partjainál, Bushmills várostól 3 kilométerre északra. 1986-ban az UNESCO a világörökség részének nyilvánította.

Olvass tovább....

SPANYOLORSZÁG

ALHAMBRA

Az Alhambra (arab eredetű spanyol szó, a spanyolok h nélkül ejtik: [aˈlambra]) egy mór építésű erőd és palota Granadától északkeletre, a Darro folyó mentén elterülő teraszos Sabika dombon, Dél-Spanyolországban (megépítésekor az erőd még Al-Andaluszban terült el). A város óriási műemléke 1984 óta az UNESCO világörökség része.

Olvass tovább...